Author Topic: Post Time Williams 1969 Desktop  (Read 2277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Itchigo

  • Victory is mine!!
  • Administrator
  • Pinball Wizard
  • *****
  • Posts: 1,307
  • Country: us
  • Karma: +6/-0
Post Time Williams 1969 Desktop
« on: July 30, 2014, 07:48:36 AM »
« Last Edit: July 30, 2014, 07:54:42 AM by Itchigo »
Tremble in fear! Behold my Bankai!


Offline Pintrepid

  • Silverball Maniac
  • Administrator
  • Sr. Wizard
  • *****
  • Posts: 278
  • Country: us
  • Karma: +3/-0
Re: Post Time Williams 1969 Desktop
« Reply #1 on: August 05, 2014, 01:13:22 AM »
The table loads and the flippers work ... but Insert Coin (5) and Start Game (1 or 3) do not work. Tried "A" key, "S" ... game does not start.

Plunger acts a little funny, parts of the animation show up as a white box in that area ... but your mileage may vary. My Video Options are set at default, which means that they are pretty high. Also, "Check Bit Status (Win 98 & 2K)" IS checked ... I don't see any difference with this NOT checked.
-PeterMac


Offline Itchigo

  • Victory is mine!!
  • Administrator
  • Pinball Wizard
  • *****
  • Posts: 1,307
  • Country: us
  • Karma: +6/-0
Re: Post Time Williams 1969 Desktop
« Reply #2 on: August 05, 2014, 07:55:55 AM »
From the script:

If keycode=2 Or keycode=6 Or keycode=31 Then
                  1 Key              7 Key               S Key

This is one of those weird old add a balls that starts when you put a quarter in. No credit window either- so no start button.
Tremble in fear! Behold my Bankai!


Offline Pintrepid

  • Silverball Maniac
  • Administrator
  • Sr. Wizard
  • *****
  • Posts: 278
  • Country: us
  • Karma: +3/-0
Re: Post Time Williams 1969 Desktop
« Reply #3 on: August 06, 2014, 02:06:20 AM »
Nicht! Not getting any response out of this table. The "o" key makes something pop up in the center of the apron ... but nothing gets a ball to load at the plunger or anywhere.

Sorry ...
-PeterMac